A TIENS cégről

A Tiens cégről:
A Tiens Group Co. Ltd. kínai cégként 1995-től kezdte meg marketing-tevékenységet, azóta nemzetközi üzletóriássá nőtte ki magát, mely sokféle üzleti tevékenységet folytat.
A cég székhelye Kínában, Tianjin városában található. 

Néhány év alatt, egy termékkel és 2,4 millió USD kezdőtőkével indítva, a cég rendkívül gyorsan felfejlődött és tekintélyes cégcsoporttá vált, majd, mint a hálózati marketing egy új, egyedülálló jelensége magasan képzett és tapasztalt értékesítési hálózatot hozott létre. Jelenleg a cég éves forgalma elérte 5 milliárd dollárt. 

A Tiens cég több mint 100 országban van jelen hivatalosan.


A cégcsoport a legmodernebb biotechnológiára, a tradicionális 5000 éves kínai gyógyászatra és filozófiára építve készíti termékeit. A Tiens magas színvonalú étrend kiegészítőket és egészségmegőrző gépeket fejleszt/fejlesztett ki, melyek hatékonyan segítik szervezetét a testi-lelki egyensúly megtartásában, illetve javításában.


A cég társadalmi elismertsége mind jobban és jobban nő, az öt kontinens országaiban egyre jobban terjed, a termékei számos kitüntetést kaptak, 2002-től a Tiens - az ENSZ hivatalos beszállítója.


A Tiens és termékei sok minősítést szereztek, a legfontosabbak a következők:

- ISO 9000, ISO 9001, ISO 9002. 
- termékeikre megkapták az amerikai FDA minősítést,
- az élelmiszerekre vonatkozó HACCP minősítés,
- iszlám és kóser minősítés.